Monday, November 28, 2011

good nite everyone :) ..

hye warga blog...hehe :) lama dah x update blog ni oo..maklum lah org tgh bz bercuti(shopping)...
dh 2 mggu aku tinggal kan mak ku kat limbg..kesian ku tgk nya..ku selalu tepon nya..anak mami bh..hehe tapi x la maja sgt pon..mustahil korg x rindu an mak korg kalau ko jauh dr dia..tol x ??hehe begitu juak aku...1 mggu kat kuch and 1 mggu kat miri...so esok pagi aku balik limbang..tyme cuti sekolh ni rindu pula aku an kwn2 aku and ckgu2 ku kat sekolh tu tapi tyme sekolh rasa nk cepat2 ja nk cuti..heheh k la esook kena bangun awl..kemas brg..hehe kpd korg semua SELAMAT BERCUTI K..:)

Tuesday, November 8, 2011

no title please :)

i love you  like a love song :)
sekali dgr lagu ni teringat aku dgn bekas grk aku dulu (MR.H) ...heheh rindu btol aku an ia..bila tgk gmbr ny confirm aku nangis tapi buat pa nk nangis lagi kan kalau ia dh tinggalkan kita...hmm yang penting sekarang adalah masa depan ku..iaitu taun dpn aku SPM...aku dah janji an ayah ku mun aku  dpt result ok ayah bg ku suprise..hehe